Finsmakartips?

Vinprovning
Vinprovningsinstitutet i Supareby har provat lågprisviner från bensinmackarna. Här är deras uttalande.
T-Röd
Den verkliga storsäljaren är T-röd. Den passar bra till kraftiga kötträtter som Falukorv och Vov. Vår Testpanel förstår till fullo orsakerna till dryckens populäritet. Dess tunga boquet och något syrliga eftersmak för tankarna till ett oljeraffinanderi i Kazakstan.

T-Grön
Till vegitarisk smalmat som potatisskal och björkbark passar T-grön utmärkt. Den har en behaglig friskhet som påminner om sommaräng och för tankarna till ett luftigt grekiskt tempel. Detta är den idealiska aftondrycken då man samlar sina närmaste bakom Ungdomsgården eller restaurant Pelikanen.

T-Gul
Redan de gamla kinerserna lär ha druckit T-gul. Den fördes till våra trakter av den hemvändande Marco Polo och rönte genast stor uppskattning i det högbrittiska hovet. En brännande, något syrlig röksmak är karaktäristiskt för T-gul som avnjutes bäst i små skvättar vid lägerelden.

T-Blå
Känd för sin säregna ishavskyla och användes ursprungligen av grönländska eskimåstammar som skrämde ihjäl sälarna vid jakten. Denna uppfriskande, nästan riviga dryck marknadförs nu i Sverige under devisen "Fuktig morgon, svår start. Ta en T-blå"


Har inte prövat dessa sorter, utan håller mig till mina egna, kanske skulle prova på någon dag, för man kan ju inte ha förutfattade meningar. Man vet ju aldrig smakar kanske rentav gott, till en bit grillat.

/Bryggare Per


Kommentarer
Postat av: Michelle

svar: god morgon får väl jag säga..

2008-01-23 @ 08:50:49
URL: http://shelliie.blogg.se
Postat av: Jennie

jag får väl skriva god morgon nu då ;)

2008-01-23 @ 09:04:24
URL: http://hallon8.blogg.se
Postat av: Olle

Jahapp... skulle det smaka OK så får du ju avlägga rapport om detta, men testa själv, nej tack. :) God morgon!

2008-01-23 @ 09:22:06
URL: http://tazty.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0